Дилиън Уайт официално получи предложение за реванш срещу Антъни Джошуа,

...
Дилиън Уайт официално получи предложение за реванш срещу Антъни Джошуа,
Коментари Харесай

Джошуа предложи реванш на Дилиън Уайт

Дилиън Уайт публично получи предложение за реванш против Антъни Джошуа, разгласи промоутъра на Ей Джей, Еди Хърн. Уайт е избран като втория конкурент при опита на някогашния международен първенец да се върне към върха. След две загуби от Олександър Усик Джошуа към този момент излезе на кръга и победи Джърмейн Франклин през април.

„ Офертата беше направена на Дилиан през уикенда. Очакваме неговия отговор на това и ще приказваме през днешния ден “, сподели шефът на Matchroom Boxing сподели пред Би Би Си. Хърн има краткотрайно непокътната O2 Arena за 12 август за препоръчаното второ излизане на Джошуа за годината.

И той се надява, че това ще докара до задоволително интерес за пердах през декември с някогашния крал на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър.

„ Нашият проект, който подчертахме, е Ей Джей да се боксира на 12 август и през декември още веднъж против Дионтей. “Джошуа и Уайт, надлежно на 33 и 35 години, за първи път се сблъскаха един с различен при дилетантите през 2009 година Уайт излезе победител от първата им среща, макар че беше нокаутиран в професионалната им среща шест години по-късно.

„ Дилиън има огромна стойност в реванша. Това не е противник за Джошуа, а огромна борба сред двама играчи в тежка категория от международна класа и огромни английски имена. Преговорите ще бъдат сложни, само че и Ей Джей, и Уайт желаят борбата. “

В настрана изявление за iFL TV Хърн сподели: „ Това е огромна борба. Дилиън е огромно име в дивизията. Мисля, че тези момчета са надалеч от всеобщите борби. Ако Дилиън не се бие с Ей Джей, би трябвало да му намерим друга борба и това е мястото, където стартира да става мъчно. Особено в случай че не са Анди Руис или Жилией Жан. Мисля, че тези играчи от международна класа, които са отвън тези борби за елитни пари, са в малко мъчно състояние. Надяваме се, че можем да сключим договорка за Дилиън, от която той е удовлетворен и желае да се бие и желае тази опция. Но явно той също ще има своите претенции “, приключи Хърн.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР