Действията на ГЕРБ и Има такъв народ (ИТН) на практика

...
Действията на ГЕРБ и Има такъв народ (ИТН) на практика
Коментари Харесай

Журналист: ИТН и ГЕРБ действат заедно, за да блокират съставяне на каквото и да е правителство

" Действията на ГЕРБ и " ИТН " (ИТН) на процедура целят да блокират юридически както връчването на идващ мандат, по този начин и в вероятност провеждането на възможни последващи избори. Това написа в собствен коментар във Facebook журналистът Григор Лилов. Или най-малко да основат правна основа за вероятно оборване на законността на тези процедури пред Конституционния съд ". Именно той беше индивидът, който зададе редица неуместни въпроси за.

Лилов разяснява да излязат от пленарна зала, което съответства с решението на ГЕРБ - с това беше провален кворумът, с цел да се гласоподава решението на Пламен Николов да се откаже да бъде претендент за министър председател, въпреки той да съобщи проучвателния мандат на президента Румен Радев като сполучлив - т.е. единствено преди няколко дни искаше да е министър председател.
 Преди последното гласоподаване: Пламен Николов се чуди дали е министър председател или не Преди последното гласоподаване: Пламен Николов се чуди дали е министър председател или не
" Аз сега не знам, нямам визия по-късно гласоподаване министър председател ли съм не съм? “ Учудването си изрази Пламен Николов пред журна...

В последна сметка Народното събрание одобри отдръпването на проектоправителството на Има Такъв Народ. Но ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова предизвести тъкмо преди последното гласоподаване, че точно тъй като Има Такъв Народ не са в пленарна зала, процедурата за първия изследователски мандат не е приключена и президентът не може да продължи с предоставяне на втори мандат -!



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР