Деветдесет и четирима фенове от Хърватия се явиха в съда

...
Деветдесет и четирима фенове от Хърватия се явиха в съда
Коментари Харесай

След смъртта на фен на АЕК: 94 хървати се изправиха пред съда в Атина

Деветдесет и четирима почитатели от Хърватия се явиха в съда в Атина след жестоките конфликти сред последователите на Динамо Загреб и АЕК Атина, при които гръцки ентусиаст беше намушкан до гибел, заяви АП.

В информацията се споделя, че са взети ДНК проби от 94-те души по отношение на следствието за гибелта на 29-годишната жертва при случаите в понеделник вечерта, при които други 10 бяха откарани в болница ранени.

Гръцките медии оповестяват, че още петима хървати са били задържани, откакто са се пробвали да изоставен Гърция като туристи, и че се търсят още 50 извършители.

Между 150 и 250 хърватски почитатели дойдоха в Атина за квалификационния мач от третия кръг на Шампионската лига във вторник, макар че на почитателите на гостите беше неразрешено да влизат на стадионите и за двата мача от клубовете, с цел да предотвратят проблеми.

Много почитатели са пристигнали с коли и гръцката полиция наподобява не ги е спряла, макар че хърватските управляващи са предизвестили за " рискови почитатели ", а черногорската гранична полиция им е предала номерата на въпросните коли, пишат още гръцките медии.

Мачът сред АЕК и Динамо беше отсрочен от УЕФА и пренасрочен за 19 август.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР