Децата на принца и принцесата на Уелс едва ли имат

...
Децата на принца и принцесата на Уелс едва ли имат
Коментари Харесай

Жестът, който принц Джордж е наследил от Кейт Мидълтън

Децата на принца и принцесата на Уелс надали имат най-лесното детство - всяка крачка на се наблюдават под лупа, а даже най-малката тяхна дързост не остава незабелязана.
 Защо принц Джордж посети колежа Марлборо с принц Уилям и Кейт Мидълтън
Тайното пътешестване на Уилям и Кейт

С доста ясна цел

Точно по този начин научаваме за табиет на 10-годишния Джордж, очевидно добит от майка му. Във видео, споделено в TikTok, виждаме по какъв начин Кейт Мидълтън неведнъж отмята бретона на първородния си наследник през годините.

Във видеото се съединени фрагменти от кръщенето на принцеса Шарлот през 2015 година, от военния церемониал през 2016 година, както и от няколко други събития в последващите години. След това пък виждаме към този момент десетгодишния Джордж, който повтаря същия жест.
Prince George learned from the best????
Малкият принц оправя косата си по същия метод на коронацията на дядо си крал Чарлз, на великденската работа през 2022 година в Уиндзор, както и на коледната работа през отминалата година в Сандрингам.
 Снимка 640513

Според мненията под видеото Джордж може и да е пораснал, с цел да разрешава майка му да му оправя бретона, по тази причина пък тя в този момент Кейт Мидълтън прави същото с косата на принц Луис. Други път означават, че починалата принцеса Даяна е имала същия жест към синовете си Уилям и Хари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР