Британците, които може да са в чужбина по време на

...
Британците, които може да са в чужбина по време на
Коментари Харесай

Риши Сунак свиква общи избори за 4 юли - как да гласувате, ако сте на лятна ваканция в чужбина

Британците, които може да са в чужбина по време на общите избори - в този момент небрежно планувани за 4 юли - към момента могат да гласоподават, до момента в който са през лятото празник.

Тези в Англия, Шотландия и Уелс могат да гласоподават по пощата или да уредят някой различен да гласоподава вместо тях - гласувайте посредством прокурист. Британците обаче би трябвало да аплайват за гласоподаване посредством прокурист, в случай че до изборите или референдума остават по-малко от две седмици и те не са създали ангажименти до тази дата - в този случай това ще бъде от четвъртък, 20 юни.

Пощенската работа бюлетината ще бъде изпратена на адреса, определен от британците, не по-рано от 16 дни преди изборите. Гражданите ще би трябвало да върнат бюлетината си преди 22:00 ч. в деня на изборите.

Процедурата за гласоподаване посредством прокурист е друга за живеещите в Северна Ирландия. Ако тези британци са краткотрайно в чужбина на 4 юли и нямат време да получат и върнат бюлетината по пощата, преди да отидат в чужбина, те ще би трябвало да гласоподават посредством пълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР