Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8

...
Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8
Коментари Харесай

Когато Кейт я няма - принц Уилям с неочаквана подкрепя в Бъкингамския дворец

" Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8 хиляди индивида на чай на моравата ти ", разяснява Елизабет Втора през 2019 година Тя приказва за обичайните култивиран празненства, проведени в двора на Бъкингамския замък напролет и лятото.

Първото такова за годината на принц Уилям обаче не беше ощастливено със слънце. Дъждът не спря по време на блестящото събитие, като принуди хилядите поканени, както и самите кралски особи да носят чадъри през цялото празненство.

Това обаче не помрачи положителното въодушевление, което демонстрираше принц Уилям макар отсъствието на брачната половинка си Кейт Мидълтън. Облечен в костюм с фрак и цилиндър, той се опитваше да поздрави и беседва с допустимо най-вече хора.

Той обаче не остана самичък в това начинание - огромна част от братовчедите му също бяха на градинското празненство, с цел да поддържат принца. Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън - принцесите Беатрис и Йожени, както и децата на принцеса Ан - Зара Тиндал и Питър Филипс, бяха измежду присъстващите.

Това нямаше по какъв начин да не направи усещане, тъй като нито един от изброените не е от работещите кралски особи. Това обаче не попречи като същинско семейство да поддържат родственик, когато е в сложна обстановка, пишат People.

Преди малко повече от седмица - на 15 май, крал Чарлз и брачната половинка му Камила проведоха първото празненство в градината на Бъкингамския замък за годината. Тогава то съответства с визитата на принц Хари в Лондон, само че кралят и синът му по този начин и не се видяха.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР