Десислава Атанасова от ГЕРБ се обърна към американското посолство в

...
Десислава Атанасова от ГЕРБ се обърна към американското посолство в
Коментари Харесай

Десислава Атанасова от ГЕРБ иска обяснение от американското посолство

Десислава Атанасова от ГЕРБ се обърна към американското посолство в профила си във фейсбук и изиска пояснение. Повод стана оповестен през вчерашния ден във Фейсбук закачлив колаж от Венеция Ангова от „ Продължаваме промяната “.  Той е озаглавен „ ФК Магнитски – титуляри и запаси “ и демонстрира фотосите на досегашните глобени по закона и бъдещите. Ето какво написа Атанасова на страницата си:

„ US Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общност дали сте оторизирали член на изпълнителния съвет на партия „ Продължаваме промяната “ и заместител – ръководител на ПГ на Политическа партия в 48-то Народно събрание – госпожа Венеция Ангова да дефинира лист на глобени в бъдеще по закона „ Магнитски “ лица посредством профила си в обществените мрежи?
В случай, че Посолството на Съединени американски щати в България не е възлагало на госпожа Ангова сходна активност, смятам, че е належащо да се разграничи от подобен вид лъжлива агитация, употребена в предизборната акция от страна на Политическа партия.
ГЕРБ – Съюз на демократичните сили приканва за съблюдаване на положителният звук в предизборната акция и остро осъжда операции от сходен тип “.

Публикувайки схемата в профила си във Facebook, самата Ангова е написала:

„ Всяка аналогия с действителни лица и събития е инцидентна. Историята продължава… “.

Дали американското посолство ще отговори на Десислава Атанасова, е въпрос с нараснала компликация, само че явно шегите и политическите закачки ще не престават до изборите на 2 април.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР