Десетки задържани и отменени полети в Москва заради атака с

...
Десетки задържани и отменени полети в Москва заради атака с
Коментари Харесай

Десетки задържани и отменени полети в Москва заради атака с дронове

Десетки арестувани и анулирани полети в Москва поради офанзива с дронове. През нощта руските сили за противовъздушна защита са свалили два украински дрона в небето над Тверска и Калужка област, оповестява вестник  " Коммерсант “.
По данни на Министерството на защитата в Москва Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са се пробвали да нападат територията на съветските райони благодарение на бойни дронове от авиационен вид. " На 16 септември през нощта украински безпилотни летателни апарати бяха унищожени от дежурни системи за противовъздушна защита “, оповестиха от ведомството, като прибавиха, че преглеждат случая като " опит за осъществяване на терористична офанзива против цели на територията на Руската федерация “. Губернаторите на Тверска и Калужка област Игор Руденя и Владислав Шапша все още не са съобщили за заличаване на дронове над територията на техните райони.
Най-малко 30 полета са задържани и още четири са анулирани на московските летища Внуково, Домодедово и Шереметиево, демонстрират данни на съветската онлайн услуга  " Яндекс. Расписание “.
На 10 септември московските летища оповестиха за закъснения на 20 полета. Сутринта на 9 септември четири полета бяха анулирани на летищата в Москва, а други девет бяха забавени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР