Сутиенът може да бъде страхотен за осигуряване на подкрепа на

...
Сутиенът може да бъде страхотен за осигуряване на подкрепа на
Коментари Харесай

„Предпочитам да кося тревата със зъби, отколкото да нося сутиен на работа – комфортът е на първо място“

Сутиенът може да бъде страховит за обезпечаване на поддръжка на гърдите, само че една жена твърди, че ненавижда да ги носи, тъй че тя избира да „ коси тревата със зъби “.

Докато доста дами обичат да носят сутиени, защото те могат да обезпечат опора и да издигнат гърдите, други избират да вървят без. Дали да носите подобен или не е напълно персонален избор - макар че може, по някаква странна причина, към момента да предизвика реакция.

Модната инфлуенсърка Shareefa Gyami не обича да носи сутиени, тъй че към този момент не ги носи - даже и да върви на работа. Шарефа, която разказва себе си като „ оптимистка, домашна, само че въпреки всичко авантюристка “ и „ поемаща опасности, само че запалена плановик “, споделя, че тоалетите й постоянно са „ елегантни “ – и това не се трансформира, тъй като тя не носи сутиен.

Във видео, качено в TikTok, Shareefa написа: „ Гърдите принадлежат към работната мощ “. Тя се появи в луксозен топ с пай ръкав в кремав цвят, с грациозен панталон с висока талия в сходен цвят.

Shareefa театралничи ув...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР