Десет ще се изправят пред съда по делото за измами

...
Десет ще се изправят пред съда по делото за измами
Коментари Харесай

Пет вещи лица и десет свидетели ще дават показания по дело на Рагевски

Десет ще се изправят пред съда по делото за измами на Станимир Рагевски. Придобилият печална популярност като упрекнат в убийствата на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова предприемач дойде в съда в четвъртък, съпроводен от сериозен ескорт на правосъдна защита, с цел да се организира разпоредителното съвещание по друго дело, в което той и Христо Желязков са обвинени.

Предното съвещание бе отсрочено, защото юрист Ваня Радиева в последния миг поела отбраната на и не беше осведомена с материалите по делото, предава " Черноморски фар ".
свързани новини9715на 18.10.2021
За да избегне втори провал районният арбитър, Анатоли Бобоков разпореди на Бургаска адвокатска гилдия да уреди длъжностен авариен юрист на Рагевски. Адвокат Диян Костов участва в залата на второто съвещание.

Страните не видяха аргументи за отсрочване и се съгласиха да се даде ход на делото. Адвокат Ваня Радиева авансово разгласи, че клиентът й ще желае делото да се гледа по общия ред, с което отхвърля правото си да се признае за отговорен и да получи понижена с 1/3 присъда.

Адвокат Петър Димитров, който пази другият обвинен по делото – Христо Желязков изиска от арбитър Бобоков очевидците да бъдат изслушани в обособени съвещания поради огромният им брой – 10 и 5 лица.

След като изслуша страните арбитър Бобоков разпореди идващото съвещание да се организира на 16 декември от 10:00 часа. Тогава ще се стартира с чуването на очевидците.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР