Депутатката от БСП Елена Йончева отиде на границата с Турция,

...
Депутатката от БСП Елена Йончева отиде на границата с Турция,
Коментари Харесай

Йончева показа още СНИМКИ от границата: Служители отказали да я пуснат, за да скрият сериозен проблем

Депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева отиде на границата с Турция, само че не бе позволена там, защото по думите й чиновниците желали да скрият сериозен проблем. Това разкри самата тя в ефира на Нова тв. " Не мисля че казусът е със прекъсването, тъй като в последна сметка бях позволена. Проблемът е, че ми споделиха, че има оперативни издирвателни действия, а се оказа, че не е по този начин. По този мотив не желаеха да ми дадат достъп. Опитаха се да ме спрат с неистинска информация. Казах им, че нямат право, тъй като съм народен представител и те ме пуснаха. Проблемът е, че нямаше издирвателни действия ", съобщи тя.

" Ето го положението на оградата. Това е дупка към 5 метра, която обаче след това те са запълнили. Тук няма скандал. Просто пробваха да скрият този факт ", добави Йончева.



" Истината за тази ограда е, че не я минава единствено този, който не е решил да го стори. На процедура тя се минава доста елементарно първо тъй като не е направена по плана, в началото твърден от Министерство на вътрешните работи. Тази фотография се популяризира от бежанците, с цел да покажат какъв брой елементарно се минава тази ограда – с китайски стълби ", сподели още тя.



" Всичко което се случва на тази ограда - прекосяване, качество, строителство, е наложена цензура. Обявява се за конфиденциален обект и национална загадка ", добави Йончева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР