Депутатите от ГЕРБ ще гласуват по съвест по въпроса с

...
Депутатите от ГЕРБ ще гласуват по съвест по въпроса с
Коментари Харесай

От ГЕРБ щели да гласуват по съвест за оставката на Антон Тодоров

Депутатите от ГЕРБ ще гласоподават по съвест по въпроса с оставката на Антон Тодоров. На съвещание довечера парламентарната група на партията не излезе с единно решение, заяви Българска национална телевизия.
Тодоров подаде оставка през вчерашния ден, откакто в петък негови думи пред Нова телевизия провокираха остри реакции на политици и медии. По-късно депутатът се извини за думите си и изясни, че не е свестен вярно.
Пред сътрудниците си от ГЕРБ Антон Тодоров още веднъж е обяснил претекстовете за подадената оставка. Един от тях е, че отрицателните реакции удрят върху престижа на партията. Днес депутатът дефинира случилото се с него и с Делян Добрев като интензивно мероприятие.
„ Колегите го поддържаха извънредно доста и благодариха за работата, която сме работили дружно. Той ще има опция да се развие в ново амплоа и там ще бъде доста потребен. Все още нямаме извънредно решение по какъв начин ще се гласоподава, дано да преспим довечера, сътрудниците ще гласоподават по съвест “, съобщи Цвета Караянчева, зам.-председател на Народно събрание.
Миналата седмица групата на ГЕРБ също беше решила да гласоподава по съвест по проблема с оставката на Делян Добрев поради абсурда с роднинските назначения в Хасково и тя беше отхвърлена в пленарната зала. Утре залата има последната дума и по въпроса с оставката на Антон Тодоров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР