Депутатът от ГЕРБ Даниел Митов не отхвърли в сряда възможността

...
Депутатът от ГЕРБ Даниел Митов не отхвърли в сряда възможността
Коментари Харесай

ГЕРБ не отхвърля възможността да предложи правителство

Депутатът от ГЕРБ Даниел Митов не отхвърли в сряда опцията партията да се опита да сформира кабинет с мандата, който ще получи. По-рано водачът на партията Бойко Борисов сподели, че в случай че мандатът стигне до ГЕРБ, той няма да бъде изпълнен.

" Ще преценим по какъв начин да действаме. Ситуацията е невиждана. Трябва да забележим какви са настроенията и желанията на останалите партии. Създадената обстановка има един сценарист и той се назовава Румен Радев. Не знаем какво ще се случи през днешния ден и какво ще се случи с втория мандат, само че за никого не е добре да има нови избори ", казаМитов.

Лидерът на парламентарната група на " Демократична България " Христо Иванов изрази очакванията си здравият разсъдък да надделее и да не се стига до нови избори.

" Трябва да има диалог и договаряния. Не бива да тласкаме страната към нови избори. Днес има 800 души заразени(с коронавируса) ", сподели Иванов.

Демократична България към този момент разгласи, че в случай че получи третия мандат, ще предложи план за държавно управление с стеснен небосвод, който да прекара страната през очертаващата се тежка зима. Демократична България разгласи, че в този кабинет ще бъде препоръчани сполучливите министри от служебното държавно управление.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР