Депутат попиля служебния кабинет.От служебния кабинет са задължени да внесат

...
Депутат попиля служебния кабинет.От служебния кабинет са задължени да внесат
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Служебното правителство реши да не изпълни закона

Депутат попиля служебния кабинет.

От служебния кабинет са задължени да внесат бюджет за идната година по закон, само че са решили да не го изпълнят. Това съобщи Мартин Димитров от " Демократична България " за " Нова Нюз ".

Той вижда най-вече капацитет в сформиране на държавно управление с третия мандат, в случай че бъде даден на  на Демократична България. " Целта ни през 2023 година е стопанската система да пораства, а налозите да не се усилват.

Дефицитът би трябвало да бъде рационален - към 3%, а не несъразмерен. Нужни са и обезщетения към съответни групи в обществото. Това зависи от няколко фактора - невдигане на налози и приемане на законодателните начинания по Плана за възобновяване. Няма потребност от актуализация на бюджета, дефицитът е по-нисък от планувания ", разяснява депутатът, написа novini.bg.

По думите му в случай че не се предложи нов бюджет, служебният кабинет ще внесе удължено дейности на сегашния. " Паралелно ще се вършат опити за сформиране на държавно управление. Необходимо е да се привлекат и вложители, само че те търсят оптималната степен на сигурност. Такава може да се даде от Шенген и Еврозоната ", означи Димитров, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР