Деонтей Уайлдър коментира равенството в сблъсъка си с Тайсън Фюри.

...
Деонтей Уайлдър коментира равенството в сблъсъка си с Тайсън Фюри.
Коментари Харесай

Уайлдър: Пратих Фюри два пъти в нокдаун, аз печеля!

Деонтей Уайлдър разяснява равенството в конфликта си с Тайсън Фюри. Мнозина експерти бяха безапелационни, че британецът е трябвало да бъде разгласен за победител, само че американецът не споделя това мнение:

" Мисля, че поради двата нокдауна аз съм спечелилият. И двамата сме огромни воини, вложихме сърцата си в този мач, само че поради тези два нокдауна трябваше аз да съм победител.

Двамата сме най-великите на света, направихме страховит мач и аз му благодаря за това. Уважението е взаимно ", съобщи Уайлдър.

" Започнах постепенно, едва. Прибързвах с ударите си. Не стоях крепко на кръга. Бях прекомерно неуверен. Не удрях добре с дясната ръка и дълго време не можех да се настроя. Такова прибързване нормално не ми се случва. Не можех да се отърся от напрежението първоначално.

Твърде доста насилвах ударите си, вместо да заставам и да го изчакам, с цел да нанеса удара си. Наистина желаех да го нокаутирам, с цел да дам на хората това, за което бяха пристигнали в залата. Когато си под напрежение, в никакъв случай не си старателен ", съобщи международният първенец на WBC.

 Дискусионно тъждество опорочи Битката на годината в международния бокс!
Дискусионно тъждество опорочи Битката на годината в международния бокс!

Докато има арбитри, ще има и неточности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР