Лорейн Кели може да е наздравицата на телевизионния свят, но

...
Лорейн Кели може да е наздравицата на телевизионния свят, но
Коментари Харесай

Противоречие за телевизионните награди BAFTA 2024, тъй като Лорейн Кели печели огромна чест и предизвиква неприятна реакция

Лорейн Кели може да е наздравицата на телевизионния свят, само че това не значи, че шотландската водеща е освободена от нежно оребряване.

64-годишният оператор на ITV беше отличен на телевизионните награди BAFTA нощес. Академията призна нейния принос към радиоразпръскването и публицистиката през десетилетната й кариера.

Последовалата звезда Брайън Кокс присъстваше, с цел да връчи на Лорейн специфичната премия на сцената. В речта си Лорейн се застъпи за младежите от работническата класа, които се надяват да пробият в света на изкуствата и развлеченията.

Лорейн получи овациите от връстниците си звезди, когато взе гонга си. Водещата на ITV беше снимана да наподобява със замъглени очи, до момента в който се прибираше от афтър празненствата, стискайки премията си с солидна усмивка.

Но това не са всички самопризнания и похвали за Лорейн в обществените медии, като някои нахални консуматори на Twitter (X) настояват, че телевизионният оператор би трябвало да бъде заставен да показа зна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР