Тринадесет човека са задържани заради разследване за нелегална продажба на

...
Тринадесет човека са задържани заради разследване за нелегална продажба на
Коментари Харесай

Тече разследване срещу служители и фенове на Порто за продажба на нелегални билети

Тринадесет индивида са арестувани поради следствие за незаконна продажба на футболни билети за мачовете на Порто. В неделя бяха претърсени някои офиси и жилища, потвърдиха от португалската полиция, представена от " Агенция Франс Прес ".

Около 4000 билета бяха конфискувани, както и повече от 44 000 евро и разнообразни документи, обявиха от полицията за социална сигурност.

Властите проверяват съществуването на мрежа, която е обвинена, че се е заминавала с разпространяването и продажбата на футболни билети на черния пазар. Замесени са чиновници от клуба и членове на футболни фракции.

От своя страна, от Порто потвърдиха за претърсванията в неделя, измежду които и на магазин на стадиона на клуба, като " драконите " са подготвени да сътрудничат на проверяващите в границите на интервенцията, която полицията назова " Златния билет ".

Отборът на Порто заема трето място в класирането след 33-ия кръг на шампионата. Спортинг (Лисабон) стана първенец на страната предходната седмица, след проваляне на подгласника Бенфика.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР