Денят на отворените врати за магистърските програми на Факултета по

...
Денят на отворените врати за магистърските програми на Факултета по
Коментари Харесай

Магистърските програми на Факултета по класически и нови филологии на СУ ще бъдат представени днес

Денят на отворените порти за магистърските стратегии на Факултета по типичен и нови филологии в Софийския университет "Св. Климент Охридски " е през днешния ден от 11.00 до 13.00 часа в Централното предверие, в Ректората на СУ. Това оповестиха от висшето учебно заведение.

Форумът дава опция на студентите в неофициална конюнктура да се срещнат с академични преподаватели, с цел да зададат своите въпроси и да обсъдят магистратурите, които ги интересуват.

Срокът за записване в стратегиите е от 19 август до 10 септември 2019 година, а интервютата ще са на 12 и 13 септември.

Факултетът по типичен и нови филологии предлага разнородни магистърски стратегии, измежду които са взаимни стратегии с преподаватели от разнообразни специалности и факултети на Софийския университет, а също по този начин и със експерти от влиятелни институции и университети в чужбина. Част от стратегиите оферират модули за експерти и неспециалисти. В някои от тях образованието се води напълно на британски или на различен непознат език.

Изучаването на езици е ключ към разбирането на света и другия, а преподавателите са посредниците и преводачите на езиците и културите, показват от СУ.

И означават, че магистърските стратегии на Факултета по типичен и нови филологии, посредством висококвалифицираните академични преподаватели и положителната материално-техническа база, обезпечават задълбочена подготовка, солидни познания и влиятелна тапия, които отварят нови вероятности за личностно развиване и сполучлива кариера на младежите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР