Денят минат под знака на първия тур на местните избори

...
Денят минат под знака на първия тур на местните избори
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: най-често споменаваната дума днес е балотаж

Денят минат под знака на първия тур на локалните избори с анулираното машинно гласоподаване, а най-често споменаваната дума е балотаж.

В осем регионални градове няма да има втори тур, кой против кого се изправя на 5 ноември в останалите места? Резултатите до момента.

Как се показва ръководещата коалиция ПП-ДБ в страната?

Във всички общини в изборните секции във Врачанско всеобщо има голям брой невалидни бюлетини. След гласуването единствено с хартия.

Столичните региони всеобщо отиват на балотаж.

Зам.-министър Михаил Стойнов, който стана съображение след отчет на ДАНС, ЦИК да анулира машинното гласоподаване, излезе с позиция, в която изясни своята позиция.

Израелски танкове влязоха в град Газа. През последните дни поразихме " над 600 терористични цели ", разгласи израелската войска.

Политически пандизчии в Русия оповестиха гладна стачка.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР