Уулвърхемптън Уондърърс изпрати искрица радост около голяма част от футболния

...
Уулвърхемптън Уондърърс изпрати искрица радост около голяма част от футболния
Коментари Харесай

Ще бъде ли премахната VAR? Следващите стъпки на Висшата лига, клубно гласуване, мениджъри говорят и кога може да се случи

Уулвърхемптън Уондърърс изпрати искрица наслада към огромна част от футболния свят в сряда вечерта, когато стана ясно, че са провокирали гласоподаване за бъдещето на VAR във Висшата лига.

Страната от Мидландс вложи вяра в сърцата на доста футболни последователи и някогашни експерти, когато внесоха предложение за анулация на потреблението на технологията на фона на възходящото отчаяние в играта. Страните от Висшата лига ще обсъдят достолепията на предлагането на своето общо заседание, като следва да бъде взето решение дали да продължат без VAR.

Самата Висша лига към този момент разгласи поддръжката си за опазване на потреблението на VAR. Те поддържат работата с PGMOL „ за осъществяване на непрекъснати усъвършенствания на системата в интерес на играта и почитателите “.

Лигата обаче удостовери, че ще улесни полемиката сред своите акционери. Mirror Football преглежда къде стоят нещата и какво ще се случи по-късно.

Защо Уулвс направиха предлагането?

Клубът очерта дев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР