Криминалисти обследват местопрестъплението в село Новачене. Намерени са буквално частици,

...
Криминалисти обследват местопрестъплението в село Новачене. Намерени са буквално частици,
Коментари Харесай

Мистериозното убийство в Новачене: Кметът с потресаващи разкрития за живота на убиеца и жертвата

Криминалисти обследват мястото на престъплението в село Новачене. Намерени са безусловно частици, които са мощно обгорели, мъчно може да се вземе ДНК от тях. Това сподели за „ Фокус “ кметът на село Новачене – Катя Петрова във връзка мистериозното ликвидиране.
Петрова описа детайлности пред медията, публикуваме думите й без редакторска интервенция:
Нападателят е глухоням българин (Огнян Василев Наков) на 76 години, а убитият е от ромски генезис (Кънчо Илиев Сираков) на 58 години. Двамата поддържаха другарски връзки, познаваме ги в селото. Огнян говореше с апаратче, всичко разбираше, само че беше ням, има парцел в селото, който използваше като вила, само че изискванията са потресаващи – няма ток, няма хигиеничен възел. В същите условия живееше и Кънчо, меко казано къща бе неговото място. Той има и деца, които обаче живеят в Златоград. Кънчо носеше постоянно торбите от магазина на Огнян. Сигналът, че Кънчо е липсващ, бе подаден от братовчедка му. Когато отидохме на място, видяхме, че имаше бири, несъмнено е имало някакво сдърпване. Кънчо постоянно изхвърляше боклука на магазините за едно пиянство. Има близки, само че живееше самичък. Не беше злоумишлен, само че се случваше да е конфликтен, когато пиеше. Децата го шамаросваха, тъй като обичаше да нервира.
От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че през вчерашния ден за общодържавно търсене е разгласен 57-годишен мъж от село Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР