Денис Родман говори по Си Ен Ен на живо от

...
Денис Родман говори по Си Ен Ен на живо от
Коментари Харесай

Баскетболистът Денис Родман коментира от Сингапур срещата Ким-Тръмп


Денис Родман приказва по Си Ен Ен онлайн от Сингапур

Бившата звезда на американския баскетбол Денис Родман добави ексцентричен щрих към срещата Ким-Тръмп, споделяйки визията си за преговорния резултат, съобщи Франс прес.

Някогашният съотборник на Майкъл Джордан в " Чикаго Булс ", посещавал пет пъти Пхенян след идването на власт на Ким Чен-ун - буен почитател на баскетбола, се самопокани на събитието в Сингапур, прецизира организацията.

Репортер на Ройтерс видя през днешния ден Родман да пуши пура край басейна на хотел, ситуиран на 200 м от хотела на Ким и севернокорейската делегация. Запитан предходната седмица, Тръмп отхвърли Родман да е поканен на лидерската среща.

Ким Чен-ун " се пробва да тласне напред страната си (...) А Доналд Тръмп ще свърши добра работа ", съобщи разгорещено Родман пред Си Ен Ен, нахлупил алена шапка с козирка с лозунга от акцията на Тръмп " Да създадем Америка още веднъж велика ".

Бившият баскетболист бе потърсен за мнение наред с специалистите по нуклеарната стратегия на Северна Корея и приказва в директно предаване от Сингапур, където дойде нощес, показва Агенция Франс Прес.

Ким " е като огромно дете, нищо че е дребен на растеж " и " съгласно мен Доналд Тръмп схваща, че севернокорейците имат сърца, души, харизма и се обичат между тях ", добави той.

" Не върша това за пари, въобще не съм го почнал поради парите ", сподели той. Според Агенция Франс Прес Родман в действителност е споделил, че може да се види с Ким Чен-ун, негов " другар за цялостен живот ", преди държавникът да отпътува за Пхенян.

Белият дом посочи, че въпреки Родман да е " превъзходен " на баскетболното игрище, би било несвоевременно да взе участие в договарянията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР