Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес предадоха в

...
Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес предадоха в
Коментари Харесай

Обвиненията за импийчмънт на Доналд Тръмп отидоха в Сената

Демократите в Камарата на представителите на американския Конгрес предадоха в Сената обвинителния акт против президента Доналд Тръмп в границите на процедурата по импийчмънт, оповестиха международните организации.

По-рано през вчерашния ден следената от демократите долна камара на Конгреса одобри резолюция за изпращане на двете учредения за импийчмънт на Тръмп в Сената, където да стартира правосъдният развой за възможното му събаряне от служба.
Йонко Мермерски: Тръмп е все по-близо да завоюва изборите през 2020 година Според него президентът на Съединени американски щати е извършил обещанията, които даде преди предходните избори
Тръмп е упрекван, че е употребявал поста си, с цел да окаже напън върху Украйна да проверява демократа Джо Байдън - негов евентуален противник на президентските избори през ноември.
Джон Болтън е подготвен да свидетелства по делото за импийчмънт на Тръмп По-рано някогашният консултант се съобразяваше с директивата от Белия дом да не сътрудничи във воденото от демократите следствие
Двете учредения за импийчмънт ще бъдат показани публично в Сената през днешния ден, а същинският развой ще стартира във вторник идната седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР