Демократична България“ са популисти и не са антируски настроени –

...
Демократична България“ са популисти и не са антируски настроени –
Коментари Харесай

Борба за протестърски електорат: ДБ са популисти относно Русия

„ Демократична България “ са популисти и не са антируски настроени – това се чува на среднощния Националия съвет на Политическа партия от 21 май, съгласно изтеклите записи. От тях се схваща, че за Политическа партия техният съдружен сътрудник не пази задоволително тезите, за които приказва в общественото пространство.  

„ Оценяваме ли обстоятелството, че в действителност ние ще създадем услуга на проруските ползи? Ако ние изчезнеме. Щото ние сега сме безспорен генератор на битката с съветските интереси ДБ-тата въобще не мога ги включа като някакви борци, тъй като те са популисти в това отношение “ е мнението на депутата от Политическа партия Венко Сабрутев.

В записа членове на съвета на „ Промяната “ нищят и въпроса дали няма да станат „ естестен донор “ на Демократична България.

„ Визирам съответно нежеланието им да предложат представители за Министерски съвет на своята партия и надлежно имайте поради, че нашият анти герберски електорат вероятно няма да тръгне внезапно към „ Възраждане “. По скоро първата стъпка ще бъде „ Демократична България “. И дали с това си държание той не се явява като един натурален донор за електората, който вероятно ще загубим да кацне при него “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР