Вторник от 13:00 ч. ще има извънредно заседание на НС,

...
Вторник от 13:00 ч. ще има извънредно заседание на НС,
Коментари Харесай

ПП-ДБ надвиха и НС ще заседава извънредно на 21 май

Вторник от 13:00 ч. ще има изключително съвещание на Народно събрание, това разгласи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ след извършен председателски съвет.

Извънредното съвещание бе по искане на ПП-ДБ, на което да се подсигурява увеличението на пенсиите с 11%. То на процедура към този момент е обезпечено с решение на Национален осигурителен институт, само че от обединението са поискали все пак съвещание да има.

" Министерски съвет постоянно си мени мнението. Извънредното заведение е, с цел да подсигуряваме, че нарастването на пенсиите ще бъде с 11%, а не в следствие Министерски съвет да реши да е с 10% ", това съобщи Стою Стоев от ПП-ДБ след извършения председателски съвет в Народното събрание.

Министерски съвет и Надзорният съвет на Национален осигурителен институт към този момент взеха решение за 11% нарастване на пенсиите, само че все пак ПП-ДБ желаят гаранция.

" Стабилно ли е решението на Министерски съвет? Те на 10 юни може да си трансформират мнението и да го усилят с 10%. Целта на съвещанието е да задължим изпълнителната власт да не си и помисля да не усили пенсиите с 11% ", разясни Стоев. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР