Искрено се надявам активността на службите и press съобщенията от

...
Искрено се надявам активността на службите и press съобщенията от
Коментари Харесай

Диана Русинова: Как шофьор от НСО кара с над 100 км/ч? Защо Петков и ПР-ът не са били с колани?

„ Искрено се надявам интензивността на службите и press известията от страна на една съответна политическа партия да не се дължат на опит да се прикрие и изследва обективната истина във връзка с тежкото пътнотранспортно произшествие, което настъпи през вчерашния ден край Аксаково “, написа в профила си във Facebook пътният специалист Диана Русинова от Европейския център за транспоиртни политики.

Тя разяснява, че две неща са ѝ странни в ПТП-то с Кирил Петков. 

„ Как по този начин при толкоз огромно кръстовище в крива няма сложено ограничаване на скоростта по главното направление? Този пътен знак „ Стоп “, на който сякаш не бил спрял клетия умрял човек, е завъртян встрани и е доста противоречиво на кое тъкмо не е спрял - на изтърканата стоп линия или на завъртения знак?

При този случай аз персонално си задавам доста въпроси като това по какъв начин професионален водач, освен това от НСО, при съществуването на неподходящи метеорологични условия в зоната на кръстовище преди началото на обитаемо място, е карал със скорост евентуално доста над 100 км/ч? Кое тъкмо е обуславяло нуждата от това да се кара с толкоз висока скорост и да се слага в риск животът и здравето на жителите? “, пита Русинова. 

Според нея тези, които са се возили откъм гърба са били без защитни колани.

„ Направи ми усещане,че предната седалка на колата на НСО е счупена и е отишла напред, това ясно демонстрира,че този,който се е возел откъм гърба е бил без колан. Защо господин Кирил Петков и ПР-ът му си разрешават да нарушават ЗДвП и не са си сложили кораните? По спомен преди време точно господин Петков разгласи война на войната по пътищата? Странно нали, политиците, които от заран до вечер ни приказват за това какъв брой са загрижени за пътната сигурност да си разрешават да нарушават разпоредбите като не вършат най-елементарното да си сложат най-малко колан “, възмущава се пътният специалист.

Тя оитправя съболезнования към околните на умрелия и пожелава бързо излекуване на потърпевшата жена.

„ На господин Петков му „ благодаря “ за всичко, което той и държавното управление му направиха, с цел да доразрушат републиканската пътна инфраструктура, тъй като трите годни неподдържане доведоха до това - изчезнали знаци, маркировки, неприятно положение на асфалта, шубраци по канавките и прочие И в случай че политиците  не ги беше позор да разгласяват небивалици и да търсят опрощение, то мен в действителност ме е позор от тези лицемери. Пътната сигурност е експертен, а не политически проблем и колкото по-рано го осъзнаят, толкоз по-вероятно е да скоро да понижим жертвите и ранените в резултат на ПТП “, безапелационна е Руснова. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР