Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентализъм. Той е

...
Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентализъм. Той е
Коментари Харесай

Волен Сидеров пусна гилотина: Делян Добрев е незаконен депутат, вкопчил се е в парламента!

Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентализъм. Той е народен представител в оставка. Вкопчил се е в Народното събрание и стои там като противозаконен народен представител. Конституционният съд ясно се произнесе по проблема му. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Волен Сидеров, водач на партия " Атака ".

" Той просто би трябвало да напусне Народното събрание и няма право да се изрича. Как може да размества партии в съдружното съглашение. Не знам какво го движи този младеж, само че управлението на ГЕРБ би трябвало да вземе ограничения. Ще приказваме с тях ", сподели патриотът.

" Не ме интересува какво счита Делян Добрев, той за мен не е фактор ", добави Сидеров.

" Категорично съм срещу Истанбулската спогодба. После стана ясно, че Марешки и групата му биха я подкрепили. Ръководството на парламентарната група на ГЕРБ си беше подготвила гласоподаване, в което тази спогодба щеше да мине. Това приказва доста, само че се веселя, че се отхвърлиха ", съобщи Сидеров.

" Аз доста съм патил в политиката и по тази причина би трябвало да показвам на сътрудниците си изкушенията и заплахите. Аз играя ролята на този, който ги насочва към същинските неща. В политиката би трябвало да правиш правилните неща, тъй като хората другояче ще те заплюят ", сподели той и добави, че желае да прави потребни неща за хората.

Радвам се, че обществото се разсънва и става непримиримо по някои тематики. Не би трябвало да позволяваме и ние компромис с властта. Цветанов, в случай че се беше посъветвал с мен, щях да му кажа, че тематиката за Народния съд не би трябвало да се вкарва в Народното събрание. Това е тематика, която няма еднопосочна оценка. Все отново беше потребен урок ", сподели той.

" Следващите избори са за евроизборите. Там не би трябвало да сме разграничени. Хората така и така не обичат да гласоподават на тези избори. Тогава няма да имаме късмет. Ако се явим по настрана ще имаме по-нисък % и хората ще си кажат " Ето, те се разпадат и срутват ". Не би трябвало да мислим по какъв начин по настрана, а по какъв начин при всички условия, макар разликите в характерите, да бъдем дружно ", счита водачът на " Атака ".

Ще приготвя смяна в закона за блокираща квота от 34% поради договорката за ЧЕЗ. Подготвям го това с сътрудници от " Атака ", ще го внесем и ще забележим по какъв начин реагират всички ", сподели той и оцени работата на подалия оставка министър на енергетиката: " Теменужка трябваше да каже за какво подава оставка и какви са й причините. Смяната на един министър не би трябвало да става драма.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР