Делегация на Възраждане, водена от лидера на партията Костадин Костадинов,

...
Делегация на Възраждане, водена от лидера на партията Костадин Костадинов,
Коментари Харесай

Антиевропеецът Копейкин отива на среща със семейството си в ЕП

Делегация на „ Възраждане ", водена от водача на партията Костадин Костадинов, ще участва през днешния ден и на следващия ден на лидерска среща на партиите, членуващи в фамилията на „ Идентичност и народна власт “ (ИД), които са четвъртата по величина мощ в Европейския парламент (ЕП), оповестиха от пресцентъра на партията. 

Срещата ще се организира във Флоренция и на нея ще участват Герт Вилдерс, Матео Салвини, Марин Льо Пен и други от водачите на консервативните партии в Европа. На нея ще бъдат разисквани евентуални благоприятни условия за съдействие на европейско равнище, както и провокациите пред европейския континент, които слагат под опасност съхранението на европейските страни, обичайните християнски полезности и цивилизация, показаха още от партията.

Делегацията на „ Възраждане “ ще участва на срещата по покана на управлението на „ Идентичност и народна власт “. 

В средата на юни водачът на „ Възраждане " Костадин Костадинов беше на двудневно посещаване в Бундестага за среща с управлението на „ Алтернатива за Германия “. Костадинов организира срещи с Тино Крупала, ръководител на партията и парламентарната група на „ Алтернатива за Германия “, както и с членовете на „ Алтернатива за Германия " от комисиите по енергетика, стопанска система и интернационалните връзки. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР