Делегация на Посолството на Република Италия и представители на Футболен

...
Делегация на Посолството на Република Италия и представители на Футболен
Коментари Харесай

Посланикът на Италия беше специален гост на Българска армия


Делегация на Посолството на Република Италия и представители на Футболен клуб Каляри бяха публично признати от почетния президент на ЦСКА-София Димитър Пенев и изпълнителния шеф Пламен Марков. Гостите посетиха музея на стадион " Българска войска " и с интерес научиха, че " алените " са водили многочислени борби на футболния терен с отбори от Калчото, в които и постоянно са се поздравявали с триумф.

Димитър Пенев описа любопитни мемоари от паметните си дуели като състезател с именитите " адзури " Сандро Мацола, Луиджи Рива и Джани Ривера. Негово превъзходителство дипломат Стефано Балди получи от домакините специфична фланелка с името си и даде обещание, че ще поддържа отбора в някой значим конфликт от шампионата.

Визитата на италианците предхожда другарската среща сред юношеските отбори на ЦСКА-София U15 и връстниците им от Каляри. Шефът на школата на сардинци Оскар Ериу разиска с сътрудника си от българска страна Пауло Кардосо опциите и вероятностите това съдействие сред Академиите да стане трайно за в бъдеще и да се осъществят и други забавни планове. Още занапред Каляри получиха покана за второто издание на шампионата " Red Cup ", който ще се организира със мощно интернационално присъединяване в края на месец май 2020 година.

СНИМКА: Официален уебсайт на ЦСКА-София

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР