DeFi бързо се превръща в мощна сила, с която трябва

...
DeFi бързо се превръща в мощна сила, с която трябва
Коментари Харесай

Горещо DeFi лято очаква търговците със Solana, Polkadot и Avorak AI

DeFi бързо се трансформира в мощна мощ, с която би трябвало да се съобразяваме в международната финансова промишленост, и наподобява, че DeFi лятото на 2023 година се разгаря както в никакъв случай до момента.

От 2020 година насам всяко DeFi лято бележи началото на нова епоха, доминирана от нововъведения, приемане и прогрес. С многочислените благоприятни условия за печеливши вложения, представящи портфейлите им, Solana, Polkadot и Avorak AI са три платформи, които трейдърите деликатно изследват, с цел да усилят облагите си.

Avorak AI

Avorak AI (AVRK) е решение от най-голям клас, основано за блокчейн. Ерата на криптовалутите с изкуствен интелект бързо се разраства и прави гражданска война на крипто арената, по метода, по който AI въздейства на автомобилната, аерокосмическата, строителната, просветителната и здравната промишленост. Според CryptoTV наклонността за ИИ е бъдещето и ще бъде движещата мощ на DeFi лятото.
Avorak AI разпростира решение на едно място за крипто трейдърите, които желаят да извършват бързо печеливши покупко-продажби. Avorak Trade bot оказва помощ за задълбочено изследване, като следи пазарите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и проучва купища данни, с цел да разпознава точни ценови знаци. Инструментът с изкуствен интелект може автоматизирано да извършва покупко-продажби въз основа на персонализирани потребителски параметри.

Собственият токен на Avorak, AVRK, оказва помощ на потребителите да извършват доста функционалности, в това число заплащане за услуги и артикули, стейкинг, (yield farming) и други AVRK е разполагаем на цена от $0.235 в шестата фаза на ICO, като е отбелязал 291,67% растеж по отношение на първичната цена. Притежателите на ICO токени получават доста преимущества, в това число бонуси, достъп до бета версията, предпочитан стейкинг и други. След като сполучливо одитира инфраструктурата си посредством два одита, Avorak AI притегли вложители, които видяха нейния капацитет. Много анализатори виждат в плана капацитет за 100x, като се има поради рекордното му ICO.



Много AI принадлежности навлязоха в областта на генерирането на наличие, само че се сблъскват с провокации, свързани с повтарящи се текстове и плагиатство. Avorak показва Avorak Write, който употребява база от естествени езици, с цел да генерира безпогрешно наличие в разнообразни стилове. Нейните усъвършенствани логаритми на API подсигуряват автентично и етично наличие.

Какво е Polkadot (DOT)?

Polkadot (DOT) обезпечава оперативна съгласуемост сред разнообразни блокчейн вериги. Разработчиците могат да основават и ръководят децентрализирани приложения (dApps) на разнообразни вериги посредством една междуверижна екосистема. Свързаността на голям брой вериги разрешава сливане на споделената сигурност, което разрешава на по-евтините вериги да бъдат по-сигурни, като по този метод се усилва мащабируемостта на блокчейн инфраструктурата. Уникалният дизайн на Polkadot го трансформира в солидна капиталова опция. Анализаторите предлагат на вложителите да се снабдят с данни в действително време за пазарната капитализация на DOT, цената на Polkadot, размера на търговията и друга съответстваща информация, преди да влагат в Polkadot. Инвеститорите би трябвало да проучат или да се съветват с експерт, преди да влагат в DOT и в който и да е цифров актив. Avorak trade оказва помощ на вложителите с подробни изследвания и генерира сигнали за представянето на цената на Polkadot.

Добра инвестиция ли е Solana?

Добра инвестиция ли е Solana за търговците, които желаят да се възползват от взрива на DeFi? Solana, блокчейн от трето потомство (т.нар. “убиец на Етериум ”), се стреми към висока мащабируемост, оперативна съгласуемост и висока скорост на транзакциите. Тя е привлекателна алтернатива за вложителите заради бързата си скорост на обработка на транзакциите. Тази успеваемост и мащабируемост са от решаващо значение за построяването на постоянни и ефикасни децентрализирани приложения, които милиони консуматори могат да употребяват без проблеми със забавянето. Ниските разноски за транзакции я вършат идеална за заплащания с ниска стойност и микротранзакции. Solana (SOL) има позитивна пазарна вероятност за 2023 година и се отличава измежду 10-те най-големи цифрови актива. Криптоаналитиците считат, че цената на SOL ще доближи $25 в края на годината. Здравата ѝ инфраструктура и фундаментални индикатори допускат капацитет в екосистемата на DeFi. Въпреки това вложителите би трябвало да подхващат задълбочено изследване, да се съветват с експерт и да ръководят съответно риска си, когато влагат в Solana или в друга криптовалута.

Заключение

С продължаващия напредък и приемане на DeFi бъдещето на финансите наподобява ярко и обещаващо. Децентрализираните блокчейн мрежи Solana и Polkadot означиха бърза световна известност с помощта на високата си мащабируемост, оперативна съгласуемост и надеждни TPS. По сходен метод усъвършенстваните решения за изкуствен интелект и прогнозните разбори на Avorak AI дават на търговците надеждни сигнали и информация за пазарните придвижвания.

Научете повече за Avorak AI и нейното ICO тук:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР