Държавата е овладяна от група бандити, една мафия. Опитват се

...
Държавата е овладяна от група бандити, една мафия. Опитват се
Коментари Харесай

Без страх с движение Център Васил Божков дава ново начало за България

Държавата е овладяна от група бандити, една мафия. Опитват се да откраднат истината. Бизнесменът и обвинен към този момент доста години Васил Божков показа новия си политически план Национално придвижване " Център ".

" Тези двамата, Бойко и Шиши, знаете ги, от тях ли ще ви е боязън? Те ли са най-умните ", запита Божков? За 12 години Борисов докара България до трета национална злополука, посочи Божков. Според него България е застрашена да престане да съществува и да изчезне, само че всичко е в нашите ръце, а на България са нужни смели и мощни хора. Ако всички се надигнем, те (крадците, бел.ред.) ще изчезнат. И това ще бъде ново начало за България.

Тези крадци нищо не могат да създадат, безапелационен бе Божков.

Срещу мен пробваха всичко, законно и нелегално, заключи той последните години и регистрира, че единственото, което са го предиздвикали да направи е да стои дълго в Дубай.

След встъпителното слово на Божков думата взе ръководителят на Управителния съвет на придвижването - доктор Дарин Дросев, който показа е главните фигури в Национално придвижване " Център " са:
Емилия Божинова - Реставратор. Главен координатор на Политическа партия " Българско лято " Инж. Петър Стефанов - Системен инженер и магистър по " Киберсигурност " Мануела Димитрова - юрист Румен Стоянов - изп. Директор на " Кметове на кметства в Република България "
Дойде моментът, в който да застанем против статуквото, съобщи Дросев, а неизвестността на екипа изясни с това, че до този миг са ги спирали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР