Държавата е на автопилот, сглобката скърца. Не се разпада, защото

...
Държавата е на автопилот, сглобката скърца. Не се разпада, защото
Коментари Харесай

Мая Манолова: Държавата е на автопилот, „сглобката” скърца

„ Държавата е на автопилот, „ сглобката ” скърца. Не се разпада, тъй като я „ смазват ” с поредна порция с милиони левове, които се разпределят за някои от сътрудниците. Свидетели сме на флиртаджийски истории сред сътрудниците. От 1 януари ще има покачване на цените на водата, на парното, изваждане на семействата на свободния пазар на ток, което значи с към 60% повишаване на сметките ”. Това съобщи водачът на „ Изправи се, България ” Мая Манолова в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Свидетели сме не просто на неглежиране, а на нападателно държание от страна на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, сподели тя във връзка разискването сред Българска социалистическа партия и 16 партии за развиването на лявото политическо пространство. „ Вижда се ясната разграничителна линия сред това по какъв начин Корнелия Нинова си показва лявото и по какъв начин левицата вижда това политическо пространство. Ние не сме за ляво от азиатски, севернокорейски вид, в което няма място за краен шовинизъм, а единствено за национализъм ”, добави Манолова.

По думите й тираничният, тираничен метод, който се ползва в Българска социалистическа партия, е недопустим за леви организации. „ Не би трябвало лявото да минава през Босфора, както си го показва Нинова ”, сподели Манолова и изясни, че са били създали взаимни отстъпки за това да имат мощен резултат, да се борят за кмет. „ Там, където Българска социалистическа партия има мощни резултати, те са в единство с лявото ”, изясни тя.

„ Нинова се възползва от компромисите, които направихме в София, от мощния резултат, с цел да бетонира своето председателство и по-късно да стартира политика на делене ”, сподели Манолова.

Решението за отбрана на работещите хора е в обединяване на лявото пространство, което, за жалост, с това управление на Българска социалистическа партия не може да се случи, сподели Манолова. Тя изясни, че в случай че са се обединили, са имали опция за общ мощен ляв кмет на Сливен. „ Тя може да прави реплика на ляво обединяване, само че от това левицата на България не печели. Тя се хвали със София, където бяхме дружно, хвали се с Русе, където отново бяхме дружно ”, добави Мая Манолова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР