Дара чука нов, старият си хвана пътя! Вместо да си трае,

...
Дара чука нов, старият си хвана пътя!
Вместо да си трае,
Коментари Харесай

Мъжемелачка: Дара забърса поредния!

Дара чука нов, остарелият си хвана пътя!
Вместо да си трае, че е въртиопашка и сменя гаджетата като носни кърпи, Дара се хвали с това, че и тъпана бие. Оказа се, че тя е скъсала и с някогашния си към този момент Мартин, в който сякаш беше доста влюбена и показваше горещи фрагменти от морета и балкани. Е, Мартинчо към този момент го няма, само че пък даде ред на идващия.
 Дара
Дара награби новия си

Според осведомени, момчето, което Дарина Йотова целува буйно и с което е в Нидерландия, е фармацевт. И, несъмнено, следващият, който ще я мине. Или тя него?!…

Името на Йотова бе забъркано в заплашителен скандал преди към седмица, когато колежката й Маги Джанаварова описа в ефир за края на сериозната си връзка. И упрекна своя колежка в това, че се е изчукала с гаджето й неколкократно, до момента в който са били още дружно.

Колко ли ще трае любовта?!

Добре осведомени източници, близки до Маги, отхвърлиха да крият името на подлярката и издадоха, че става дума за Дара. Йотова досега не е обелила и дума по тематиката, евентуално няма очи да го направи, само че пък самоуверено пусна фотоси с новия си другар.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР