Даниел Златков, който е по-известен като българския Роналдо е нападнал

...
Даниел Златков, който е по-известен като българския Роналдо е нападнал
Коментари Харесай

Заклучиха Даниел Златков за побой на рекордьор от Гинес

Даниел Златков, който е по-известен като българския Роналдо е нападнал и пребил с безпричинна свирепост млад мъж пред дискотека в Благоевград.

Младежът е рекордьор от книгата на Гинес, написа „ Телеграф”.

Боят е станал пред благоевградска дискотека в събота против неделя. Камерите пред заведението демонстрират, че младежът Оливер Златков е бил атакуван със садистична свирепост от ММА боецът.

Вследствие на ударите е изпаднал в безсъзнание на няколко пъти, а по-късно е закаран в Спешния център от охранителите на клуба, където му е оказана първа помощ.

Не е ясно по каква причина ММА боецът е нападнал изцяло безсилен човек, само че полицията към този момент го е задържала и прокуратурата преглежда камерите и записите от нападението.

Ударите са били толкоз мощни, че един от тях е сцепил бузата на младежа. От записите се вижда, че след побоя младежът е оставен в безпомощно положение на пътя.

Разследването демонстрира, че пребитият е наследник на починалата журналистка от радио Благоевград Радослава Златкова и някогашния служител на реда Кръстан Златков.

През 2016 година Оливер влез в книгата на Гинес, поставяйки международен връх по набирания на лост. Общият брой на петричката група доближи до авторитетните 22 000, а от тях 4502 е персонален принос на Оливер Златков, който ги направил единствено за 6 часа.

За съпоставяне досегашния връх е 4300 набирания за 12 часа. Момчето остава в болничното заведение, в тежко положение. Прокуратурата стартира следствие по случая.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР