Дани Петканов отврати всички с постъпката си Лудия репортер гази правилата

...
Дани Петканов отврати всички с постъпката си
Лудия репортер гази правилата
Коментари Харесай

Гнусно!Просташката постъпка на Дани Петканов отврати

Дани Петканов отврати всички с постъпката си

Лудия кореспондент гази разпоредбите за придвижване и минава на алено. Бдителни папараци засякоха черния джип на някогашния кореспондент по какъв начин минава на алено.

Преди това обаче Даниел Петканов отврати с постъпката си. Той усърдно и дълбоко зашари в носа си, само че без носна кърпичка, а с пръст. Така се забърка в него, като някои се тормозиха да не повреди реконструирания си обонятелен орган. Както знаем, преди да се раздели дефинитивно със брачната половинка си Алекс Богданска, двамата си оперираха носовете в елитна турска клиника и то на облага.

„ Изобщо да не страдаш за този мъж, Алекс! Той няма никакви обноски и положително държание. Може ли по този начин дебелашки да си чопли носа, като знае, че може да го щракнат, нали въпреки всичко е прочут?Той не те заслужава “, са част от мненията в мрежата, поради скандалните фотоси на някогашния й мъж.

Както знаем, Алекс Багданска и Дани Петканов се разведоха. Двамата бяха дружно четири години, като от съжителството си имат един наследник. Това бе потрес за моделката, която се надяваше двойката да има още едно дете. Като причина за раздялата Лудия кореспондент уточни, че жена му го юркала много, желала той да е по-амбициозен и  изобретателен, а това го изтощило и довело до окончателната им разлъка. След развода Дани хукна по дами, като „ буен бик “, а някогашната му половинка даже стигна до психиатър.

 

Тагове: Дани Петканов Лудия репортер Алекс Богданска Даниел Петканов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР