Дани Де Вито се готви да се снима във филма

...
Дани Де Вито се готви да се снима във филма
Коментари Харесай

Актьорът Дани Де Вито ще е звезда във филма „Джуманджи 2“

Дани Де Вито се готви да се снима във кино лентата " Джуманджи 2 " дружно с Дуейн Скалата Джонсън, Джак Блек, Кевин Харт и Карън Гилън, заяви Варайъти.
 
На 74-годишния Де Вито е поверена роля в продължението на кино лентата " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата " , който е продуциран от " Сони " и се появи по екраните през 2017 година Той пък е продължение на излезлия по екраните през 1995 година " Джуманджи " с присъединяване на Робин Уилямс, който към този момент не е сред живите. " Джуманджи " е приспособен по оповестената през 1981 година едноименна детска книга на писателя Крис Ван Олсбърг.
 
Наскоро стана ясно, че в актьорския състав на новия филм, е включена също Акуафина - звездата от " Луди богаташи " ( " Crazy Rich Asians " ) . Ролите на Де Вито и Акуафина във кино лентата не са известни. Близки до продукцията източници обаче увериха, че 29-годишната актриса ще има значимо наличие в " Джуманджи 2 ".
 
" Хрумването Де Вито да се причисли към нас бе като оферта, на която не може да се устои ", съобщи Дуейн Скалата Джонсън , който се е снимал в предходните два кино лентата от поредицата дружно с Джак Блек, Кевин Харт и Карън Гилън.
 
Режисьор, сценарист и продуцент на новия филм ще е Джейк Каздан, снимал " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ". Съсценаристи на " Джуманджи 2 " ще са Скот Розенбърг и Джеф Пинкнър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР