Дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова предаде властта на Васил

...
Дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова предаде властта на Васил
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова завеща на Васил Терзиев химикалка, каска и цвете в саксия

Дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова съобщи властта на Васил Терзиев на гала в Столична община.

" Добре пристигнал в кабинета на кмета на Столичната община, от през днешния ден този кабинет е Ваш ", сподели тя.

Фандъкова направи няколко алегорични подаръка на Терзиев - цвете в саксия, писалка, доклада си и каска, като го прикани да пази " толерантността и взаимното почитание " като полезности на София.

" Пожелавам Ви да имате поддръжката на страната да понижат сензитивно документите, които ще подписвате и да продължи дигитализацията на Столичната община ", сподели тя, откакто му връчи химикалката.

Бялата каска се оказа " персонална " на Йорданка Фандъкова, която го прикани да " приключи плановете, които аз съм почнала, и да започнете Ваши планове ". Тя изяви подготвеност да бъде на негово разположение и отсега нататък, в случай че има потребност от подпомагане.

Терзиев одобри властта без каквито и да е рецензии към Фандъкова, като ѝ благодари за " напъните и жертвите " през годините, в които управляваше София.

" Ние се ангажираме да продължим да надстрояваме, не да разрушавам, не да сме невнимателни. По-скоро за това, което не работи, да намерим решение. Да работим за огромните тематики за града ", сподели Васил Терзиев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР