Да си приготвим коктейли с пресни съставки е добре решение,

...
Да си приготвим коктейли с пресни съставки е добре решение,
Коментари Харесай

5 от най-добрите ароматизирани водки за горещия летен сезон

Да си приготвим коктейли с пресни съставки е добре решение, изключително за летните месеци. Но истината е, че не постоянно имаме времето за това. И прибягваме до ароматизираните подготвени спиртни питиета - като водките, изпълнени с разнообразни усети и лесни за разбъркване.
 5 от най-хубавите марки джин - които би трябвало да опитаме
5 от най-хубавите марки джин - които би трябвало да опитаме

За летни коктейли в добра компания

Но какво прави една ароматизирана водка в действителност добра? На първо място, защото водката е изключително добър смесител на аромати, значимо е тя да резервира усета на главната си съставна част. И в случай че има преобладаващи въздействащи аромати, то те да не са прекомерно натрапчиви и изкуствени на усет. Търсим качество и видим темперамент, който да се демонстрира, както написа The Independent.

Nelson`s Gold Caramelised

Вероятно пивоварите в Норфолк, Източна Англия са се чувствали в приповдигнато въодушевление, когато са сглобили тази възхитителна запарка. Технически е ликьор - заради високото наличието на карамелизирано захарно цвекло, само че поради изключителния си усет си коства да се опита. Можете да се смеси с ябълков сок, само че най-добре е да се пие чиста и охладена.

Zubrowka

Изваждаме я добре охладена от фризера и я смесваме с ябълков сок. Разбъркваме - и получаваме идеалната напитка. Особено в един парещ летен ден. Тази полска е 100 % зърнена и откакто е минала през филтрация седем пъти, е извънредно гладка и пивка. Всяка бутилка съдържа филиз бизонска трева, която придава на течността тънък зелен нюанс.

Absolut Raspberri

Тази превъзходно овкусена с малинов мирис водка ухае на сладко. Но до момента в който някои водки с плодов мирис могат да бъдат прекомерно сладникави и с малко синтетичен усет, тази е направена напълно от узрели малини - и никаква добавена захар. Може да се смеси със сок от алена боровинка за още по-наситен усет. А в случай че пък желаеме да впечатлим гостите си с коктейл, прибавяме лимонен сок, сироп и газирана вода.

Ciroc Pineapple

Това превъзходно предложение на френската компания за водка е направено, напълно уместно, с грозде. Но тя е цялостна със сочността на зрели ананаси, последвана от лек намек за кокос. Идеална за всички летни напитки.

Whitley Neill Blood Orange

Вдъхновената от Сицилия водка е относително нова на пазара. Въпреки че бутилката е оранжева, течността в действителност е транспарантна. Преобладаващият усет е на мандарина, а остатъчният е лют и леко лимонов. Но като цяло има приемлив портокалов интензитет. И в случай че пробавим тоник - ще почувстваме прилива на сицилианско лято.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР