Да живееш в малък град или село не означава непременно

...
Да живееш в малък град или село не означава непременно
Коментари Харесай

"Светът е пълен с възможности": програма ще насърчава момичета от малки населени места

Да живееш в дребен град или село не значи безусловно да мечтаеш на дребно ", считат от неправителствената организация. И с цел да оказват помощ за порастването на фантазиите провеждат първата в България стратегия за личностно развиване за девойки от дребните обитаеми места " Гергина ".

" Търсим девойки на възраст сред 15 и 25 години, които знаят, че светът е огромен и цялостен с благоприятни условия, и желаят да изградят живот отвън визиите си за вероятното ", показват от фондацията. Условието за присъединяване е девойките да живеят в село или град с население до 40 хиляди души и да са приключили главно обучение.

Програмата включва онлайн трейнинг и летен лагер за промяна в базата на организацията в село Друган, община Радомир. Целта е по време на модулите участниците да развият умения и убеденост да преобразят себе си и живота си. Ще имат опция да бъдат направлявани и от ментори след завършването.

Кандидатства се посредством попълване на къс, като главният аршин за допускане в програмата е изразената мотивация и предпочитание за работа върху себе си, показват от Фондация " Солидарност в деяние ". Необходимо е искащите да вземат участие да имат опцията да се включат интензивно във всички етапи на програмата. Набирането на участнички ще продължи до запълване на 20-те налични места в първото издание на програмата или най-късно до 15 декември 2021г. Информация за програмата и линк за кандидатстване са налични в. Програмата за личностно развиване за девойки от дребните обитаеми места " Гергина " е основана от Елица Панкова (коуч за личностно развитие) и Маги Назер (социолог и обществен предприемач). С името си тя отдава респект на неведнъж отличаваната за приноса си за българското обучение и просвета дългогодишна директорка на Националната гимназия за антични езици и култури (НГДЕК) Гергина Тончева, чийто земен път стартира в дребното плевенско селце Садовец, прецизират основателите на програмата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР