Д-р Светлозар Сардовски е специалист по обща и инвазивна кардиология,

...
Д-р Светлозар Сардовски е специалист по обща и инвазивна кардиология,
Коментари Харесай

Лекар: Зеленият сертификат дава зелен коридор за разпространението на коронавируса

 Д-р Светлозар Сардовски е експерт по обща и инвазивна кардиология, специалист по ехокардиография, експерт по вътрешни заболявания, магистър по публично здраве, здравен мениджмънт и здравословен метод на живот. Представяме ви без редакторска интервенция негов коментар в социланите мрежу по отношение на въвеждането на зелените документи в България. 

Това е " подгряващ " въпрос?

СРЕЩУ разпространяването или зелен кулоар " за " разпространяването е ЗЕЛЕНият СЕРТификат за коронавирус?

Тоест, ЗЕЛЕНият СЕРТификат лимитира или улеснява разпространяването на Ковид.....или просто лимитира правата на минимум на преболедувалите?

Ваксините защищават единствено от усложнено протичане и гибел от коронавирус, което в действителност е от огромно обществено значение, но ваксинираните всеобщо се заразяват, като значителен % и се разболяват, тъй че даването им на зелен документ освен, че не води до ограничение на коронавирус разпространяването, само че в противен случай, дори дава и зелен кулоар, улесняващ разпространяването му, а и дискриминира най-малко минимум преболедувалите. Така, че имунизиране - да, зелен документ в сегашният си тип и предопределение - не.

Това е истината.

Ще има и още...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР