Д-р Иван Александров от Пловдив е общопрактикуващ лекар с кабинет

...
Д-р Иван Александров от Пловдив е общопрактикуващ лекар с кабинет
Коментари Харесай

Джипи от Пловдив "товари" с незаконни такси пациентите, гилдията е в шок от него

Д-р Иван Александров от Пловдив е общопрактикуващ доктор с кабинет в Транспортна болница под тепетата. Привичките му да " товари " пациентите си с нерегламентирани такси и да надвзима суми, отвън избраните по закон, нанасят леке върху гилдията. За неговите подвизи пред Novinite.bg се оплакаха недоволни пациенти. Бройката им е солидна и сочи, че дейностите на доктор Александров са перманентни в неморална посока.

Министерство на здравеопазването е определило таксата при посещаване на джипи да е 1% от минималната работна заплата, само че вместо това доктор Иван Александров постоянно взима по 10 или 20 лв. от посетили го нуждаещи се. Било то за направление, обзор или изписване на медикаменти. За множеството хора сумите са непостижими, само че това очевидно не стопира лекаря.

Не е инцидентно, че въпросното джипи се е замогнало и си е закупило хубаво БМВ, обясниха пред медията ни негови комшии.

Името на доктор Александров всява суматоха и измежду сътрудниците му медици. Негова процедура е към момента да записва значими данни на пациентите в остаряла тетрадка и да изписва предписания на хвърчащи хартии. Ето за какво, когато чуят, че точно той е изписвал дадена рецепта лекари постоянно подвигат ръце, разкривайки, че " с него все по този начин става и има бъркотии и неясноти ".

Разполагаме и с видеодоказателство вид " скрита камера " от кабинета, в което пловдивският лекар си желае 10 лв. за услуга, която коства по-малко и то от тежкоболен пациент. Към момента се въздържаме да публикуваме клипа, единствено тъй като чакаме той да си спомни Хипократовата клетва и да прекрати порочното " скубане ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР