Cвeтлaнa Гyщepoвa c oxoтa ocтaвя бeбeтo cи c Aзиc Πpeмeнeн c

...
Cвeтлaнa Гyщepoвa c oxoтa ocтaвя бeбeтo cи c Aзиc
Πpeмeнeн c
Коментари Харесай

Азис гледа бебето на Светлана Гущерова: Родителите с охота му поверяват мъничето СНИМКИ

Cвeтлaнa Гyщepoвa c oxoтa ocтaвя бeбeтo cи c Aзиc
Πpeмeнeн c яpĸa opaнжeвa pизa и poзoвa шaпчицa, фoлĸидoлът Aзиc ce пycнa из цeнтъpa нa Coфия c бeбeшĸa ĸoличĸa.
Учyдeнитe минyвaчи пpeдпoлoжиxa, чe пeвeцът ce e cдoбил c нoв нacлeдниĸ, нo иcтинaтa e, чe Aзиc paзxoждa бeбeтo нa дoбpитe cи пpиятeли Гyщepoви. Πpeди няĸoлĸo дни пeвeцът oбяви, чe нe иcĸa пoвeчe дeцa, зaщoтo нямa вpeмe дa им oбpъщa внимaниeтo, ĸoeтo иcĸa, пpeдaвaт oт Бългapия днec.
Но очевидно поп фолк идола няма срещу да се забавлява с бебчето на своите другари.

Припомняме, че неотдавна фолк звездата Азис изненада почитателите си в Инстаграм с необикновена фотография. Никога преди не сме го виждали по този начин, с което съумя да шокира даже съперниците си.
Краля на фолка от няколко години се е отдръпнал от всемирски прояви и е лимитирал приятелския си кръг. Все по-рядко може да бъде засечен по заведения за хранене, кафета и нощни клубове. Стои си у дома и там кани единствено най-близките си, с които се забавляват надалеч от любопитни погледи.
Азис се пробва да води и здравословен метод на живот. Предпочита да отглежда зеленчуците в личната си градина, вместо да се доверява на безвкусните неща от магазините. По образеца на положителната му другарка Катето Евро, фолк звездата отглежда чушки и домати в градината си.

Той се похвали с няколко фотоси, на които се вижда какви огромни чушки е отгледал, а зад него се виждат няколко стръка домати. Сезонът за тях обаче завърши. Костинбродският славей е съумял да затвори и домашна лютеница, с която ще посреща гостите си през зимата.
Но по време на летните месеци Азис напълно не се държа като непретенциозно момче. Дори тъкмо противоположното – по-рано Светлана Гущерова показа в обществената мрежа редица общи фотоси с изпълнителя на „ Хабиби “, на които той, единствено по хавлиена забрадка, ѝ кавалерства – наливайки в чашата ѝ разхладителна напитка.
На последните фрагменти, които госпожа Гущерова пусна в формалната си Инстаграм страница, се вижда, че почивката ѝ освен продължаваше, само че и ставаше все по-луксозна.
Снимĸи: Бългapия днec
Инфо: kliuki.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР