COVID-19 най-вероятно е възникнал в контролирана от китайското правителство лаборатория.

...
COVID-19 най-вероятно е възникнал в контролирана от китайското правителство лаборатория.
Коментари Харесай

Шефът на ФБР: COVID-19 е разработен в китайска лаборатория

COVID-19 най-вероятно е зародил в следена от китайското държавно управление лаборатория. Това съобщи шефът на ФБР Кристофър Рей, представен от BBC. ФБР от много време счита, че произходът на пандемията най-вероятно е евентуален лабораторен случай, разясни той.
 
Това е първото обществено удостоверение на класифицираната информация на ФБР за това по какъв начин се е появил пандемичният вирус. Китай отхвърли приключването от лаборатория в Ухан, наричайки обвиняването клюка.
 
Коментарите на Рей идват ден откакто посланикът на Съединени американски щати в Китай прикани страната да бъде по-честна по отношение на произхода на COVID-19. Според шефът на ФБР Китай прави всичко допустимо, с цел да се опита да осуети и замъгли напъните за идентифициране на източника на световната пандемия. И това е тъпо за всички, добави той.
 
Някои изследвания демонстрират, че вирусът е направил скок от животни към хора в Ухан, Китай, евентуално на пазара за морски блага и диви животни в града. Пазарът е на 40 минути с кола от водеща в света вирусна лаборатория, Института по вирусология в Ухан, който организира проучвания на коронавируси.
 
Други американски държавни организации са създали разнообразни изводи от ФБР. Министерството на енергетиката на Съединени американски щати е оценило с " ниска убеденост ", че Covid е изминал от лаборатория.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР