Counter-Strike: Global Offensive никога не е разполага с Nvidia Reflex,

...
Counter-Strike: Global Offensive никога не е разполага с Nvidia Reflex,
Коментари Харесай

В Counter-Strike 2 ще се използва технологията Reflex на NVIDIA за намаляване на латентността

Counter-Strike: Global Offensive в никакъв случай не е разполага с Nvidia Reflex, само че нейният сурогат ще получи значимото усъвършенстване на латентността

Емил Василев преди 43 секунди 1 Сподели

Най-четени

ПрепоръчаноДаниел Десподов - 14:25 | 05.04.2023

Силно са затръшнали вратата: при напускането на Русия Cisco са унищожили съоръжение за съвсем 2 милиарда рубли

НаукаЕмил Василев - 17:00 | 05.04.2023

„ Невъзможното “ 2000-годишно доказателство на Питагоровата теорема може би е намерено от възпитаници

АвтомобилиДаниел Десподов - 17:06 | 05.04.2023

Нов роторно-бутален мотор с размер на баскетболна топка и мощ 20 KW

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Технологията Reflex на Nvidia за понижаване на латентността идва в Counter-Strike 2. Reflex е основана, с цел да направи игрите по-отзивчиви посредством понижаване на времето сред щракването с мишката и действието на екрана. Това е извънредно значимо в спортните шутъри, а до момента Counter-Strike: Global Offensive беше най-играната игра в Steam без тази технология.

Valve и Nvidia работят дружно, с цел да прибавят Reflex в Counter-Strike 2, идния сурогат на Counter-Strike: Global Offensive. Сериите GeForce GTX 900 и по-високи ще могат да задействат Reflex в Counter-Strike 2, като съгласно Nvidia това ще има най-голямо влияние върху по-старите графични процесори. Reflex може да понижи латентността на системата с до 35% в Counter-Strike 2, което може да значи разликата сред това да нанесеш удар преди съперника.

Nvidia даде това съпоставяне с цел да подчертае подобренията в латентността. В него е включена и необявената RTX 4070 на Nvidia. При GTX 1060 латентността би трябвало да се намали до 17 ms, което е по-малко от 26 ms при машина, оборудвана с Core i9-12900K на Intel и работеща при 1440p. На същата машина с RTX 3060 латентността ще спадне от 16 ms на 11 ms, а при необявената RTX 4070 на Nvidia латентността ще спадне от 10 на 8 ms.

Counter-Strike: Global Offensive от години чакаше поддръжка на Nvidia Reflex, като вместо това разчиташе на функционалности на равнище драйвер за възстановяване на входната инертност. Добавянето на Reflex в Counter-Strike 2 значи, че 9 от 10-те най-хубави спортни шутъри към този момент имат поддръжка на технологията, като единствено PUBG остава без такава. Apex Legends, Call of Duty: Warzone 2.0, Destiny 2, Escape from Tarkov, Fortnite, Overwatch 2, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Valorant, а в този момент и Counter-Strike 2 поддържат Nvidia Reflex.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР