Colossal Order и издателят Paradox Interactive представиха ново видео към

...
Colossal Order и издателят Paradox Interactive представиха ново видео към
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Cities: Skylines 2

Colossal Order и издателят Paradox Interactive показаха ново видео към градостроителния сим Cities: Skylines 2. Видеото от тази седмица обръща внимание на две значими системи за съществуването на вашите поселища: енергийната и водопреносната.

Създателите на филмовия откъс обръщат внимание на другите източници на електричество, методите на произвеждане на сила и значимостта на избора от тяхното местонахождение. Акцентира се над верния им надзор и баланс, които ще са основни в пиковите зимни и летни месеци, когато потреблението на сила по предписание е по-висока. По отношение на изгражданата електропреносна мрежа се концентрира над двата вида електричество, които би трябвало да вземете поради: високоволтовото и нисковолтовото, както и разполагането на трансформаторните станции и съответните електрически линии.

Що се отнася до водопреносната мрежа, Colossal Order бива изтъкната значимостта на това да поддържате системите в ред и да внимавате за възможни замърсявания на водните източници, което може да има извънредно отрицателни последствия за жителите на вашите градове. Ще е значимо по какъв начин управлявате подводните си източници, които с времето се изчерпват.

„ Чистата вода е от основно значение за един функционален град и по предписание, един град създава толкоз отходни води, колкото вода употребява “, пишат в специфична блог обява Colossal Order. „ Сградите изискват съществуването на вода, с цел да извършват главните си функционалности, а жителите се нуждаят от нея, с цел да живеят в градовете. Тя може да се изпомпва от наземни източници, както и подземни складове, намиращи се под повърхността “.

Cities: Skylines 2 излиза на 29.10.2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР