Чували сме много шеги за мъжът, който отива до детската

...
Чували сме много шеги за мъжът, който отива до детската
Коментари Харесай

Как полицията предложи друго дете на Кристин Колинс, защото не успя да намери нейното

Чували сме доста смешки за мъжът, който отива до детската градина, взима едно дете и когато го води вкъщи, брачната половинка декларира, че това не е тяхното. Мъжът се усмихва и споделя, че няма никакво значение, тъй като по този начин или другояче на следващия ден отново ще го върне там. При Кристин Колинс, обстановката е малко по-различна. Жената е родена през 1888 година и когато идва време за брак, избира някогашния пандизчия Уолтър Джей Колинс, взимайки неговата фамилия. След една година ражда и първата си рожба Уолтър през 1918 година До тук няма нищо необичайно, само че историята става малко по-интересна по-късно.

Семейството не е доста заможно, само че по това време живее обикновено, до момента в който не идва датата 10 март 1928 година Кристин дава пари на своя 9-годишен наследник да отиде на кино – едно от доста вълнуващите занимания в този интервал е точно това изкуство. Малкият Уолтър отива да гледа филм и в никакъв случай повече не се връща. Малко по-късно дамата влиза в полицейското ръководство на Лос Анджелис и животът ѝ се трансформира вечно. Уолтър е разгласен за липсващ, неговите родители стартират да го търсят, полицията популяризира фотографията, само че 5 месеца няма никакъв резултат.

Сякаш момчето в никакъв случай не е съществувало. Някои хора си спомнят, че са го видели в салона, други не са толкоз сигурни, само че медийното напрежение не стопира да пораства върху полицията и властта е подготвена на всичко, с цел да откри някакъв вид и да помогне на фамилията, само че нищо такова не се случва. Мистерията става все по-интересна, до момента в който един ден през Август се вижда момче, което дава отговор на описанието, само че неговата локация е Декалб, Илинойс. Приликите в действителност са съществени, а и той самият декларира, че се споделя Уолтър. Кристин заплаща всички транспортни разноски, с цел да може детето да стигне до Калифорния, само че при идването излиза наяве, че това не е синът ѝ. Приликата в действителност е явно, само че това не е той и просто няма по какъв начин да бъде. И тъкмо тук идва един доста трогателен миг, който просто е впечатляващ за американската полиция.

 Christine_Collins

Въпреки очевидната разлика, полицията предлага на майката да вземе детето и да го „ опитва “. След като детето е пристигнало, в реда на нещата е да му обърне някакво внимание, нали? Защо да го връщат назад там, където е било намерено, платени са и сумите по разходката, затова няма доста смисъл. Процесът по различаване е бил задоволително дълъг и уморителен и най-сетне Колинс се пречупва и в действителност прибира непознатото момче, като медиите имат един впечатляващ ден и не престават да описват историята с благополучен край. За към седмица няма издание, в което да не прочетем за щастливата развръзка. Полицията е оповестена за воин и всеки един детектив е окуражителен, само че всяко знамение трае тъкмо три дни.

Причината е, че колкото и двете момчета да си приличали, не можели да бъдат безусловно идентични. Полицията желала да спре тази полуда, тъй като единствено няколко месеца по-рано изчезва 12-годишният Марион Паркър. Негов грабител е умопобъркан на име Уилям Хикман. Същият по този начин и не съумява да се възползва от откупа, който фамилията предлага, тъй като при опита за похищение убива момчето и го крие в багажника на колата си. По това време има толкоз доста сигнали за видяният Уолтър, само че нито един не е меродавен, до момента в който най-сетне не се открива момчето от другия завършек на света. След като са заплатени 70 $ за пътуването на непознатото момче, полицията дава опция за проби.

И по този начин след три седмици, когато самата жена осъзнава, че няма по какъв начин да си затвори очите, още веднъж се връща назад в полицията, този път с новия си наследник. Този път идва с медицинския картон и зъболекарския подобен, с цел да покаже, че разликата сред новия и остарелия наследник е голяма. Това обаче не минава толкоз безпрепятствено, служителите на реда дават отговор, че майката е в стрес, също така преднамерено се пробва да упрекна полицията, тъй като се пробва да прикрие себе си като неприятна майка и да упрекна някой различен. Кристин не приема това обвиняване толкоз добре и в следствие се озовава в психиатрична клиника. Докато е там, притиска доведеното момче, което най-сетне признава, че се споделя Артър Хучинс от Айова.

 Jolie_set

Анджелина Джоли изиграва ролята на Кристин.

След като неговата майка е умряла, той живеел изолиран от света и прекарал известно време с татко си и откакто получил опция, решил да избяга от вкъщи си и да работи най-различни специалности, до момента в който ориста не се усмихва и не се озовава при Кристин. Всичко почнало сега, когато хора споделили на Артър, че наподобява доста на изгубеното момче, въпреки и той самият да е на 12 години. В следствие полицията стартира да мисли, че Уолтър – същинският наследник – най-вероятно е станал жертва на сериен палач, който обича да обезглавява жертвите си, откакто ги малтретира полово.

Колинс отхвърля да повярва, по този начин или другояче тяло не е намерено. Повече от 1000 души повдигат още веднъж тематиката и провеждат митинг и желаят делото още веднъж да се възобнови. След две години обвинявания към полицейското ръководство, арбитър изплаща сумата от 10 800 $, които тя възнамерява да употребява за търсенето на сина си. Така или другояче не вижда в никакъв случай пари и сумата не се изплаща. В продължение на 3 десетилетия майката стартира да се среща с най-различни серийни убийци и педофили в пандиза, демонстрира им фотоси и се пробва да разбере дали някой от тях не е бил със сина ѝ.

В един миг получава депеша от господин Норткот, който е подготвен да помогне по всевъзможен метод, с цел да завоюва вниманието на медиите, когато Кристин идва в Затвора Сан Куентин, килърът отхвърля да се види с нея. Около 5 години след изтезанието му, едно от момчетата, за които се приказва, че са станали жертва, е намерено живо и крепко. Кристин Колинс търси своето дете до края на живота си, в случай че Уолтър е жив, той през днешния ден е на към 80 години, само че никой не знае къде е.

Снимка: Wikipedia

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР