Чух това, което всички чуха. Добре е, че Вежди Рашидов

...
Чух това, което всички чуха. Добре е, че Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Никола Минчев за изказването на Вежди Рашидов: Неприемливо и недопустимо! Добре, че се е извинил

Чух това, което всички чуха. Добре е, че Вежди Рашидов се е извинил по-късно и че има реакция от парламентарната му група. Такива изявления не са допустими и възможни.

Това сподели зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев от ПП-ДБ, след нецензурните думи в Народното събрание на депутата от ГЕРБ Вежди Рашидов, съобщи БТВ.

Изказването на Рашидов беше записано от микрофоните при председателското място, които бяха останали включени по време на почивката на съвещанието. В полемика със зам.-председателите на Народното събрание Никола Минчев и Росица Кирова депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов споделя: „ Има и в този момент закони. Какво чешеме езици. Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че преди 15 години са изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна “.

Двамата зам.-председатели на Народното събрание предизвестяват за микрофоните след коментара на Вежди Рашидов. По-късно депутатът от ГЕРБ се извини за думите си, а от парламентарната група се разграничиха от изявлението му.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР