Основната ни задача са честни и прозрачни избори и работим

...
Основната ни задача са честни и прозрачни избори и работим
Коментари Харесай

Главчев: Справяме се със сроковете за изборите

Основната ни задача са почтени и транспарантни избори и работим с ЦИК синхронизирано в тази посока, сподели пред публицисти служебният министър председател Димитър Главчев, представен от Българска национална телевизия.

" Всяка седмица събираме виновните министри за изборите и получаваме от тях информация. Към момента се оправяме със периодите, въпреки и да са съкратени ".
Ще се направи всичко допустимо да не попречи на честността на вота, уточни той. На въпроса има ли към този момент сигнали за пазаруване на гласове, Главчев отговори:

" В непрекъсната връзка сме с всички министри, в случай че имаше такива сигнали, щяхте да видите нашите дейности. Всичко, което по закон ни е вменено, ще бъде направено ".

Много малко страни в Европейски Съюз и НАТО имат над 2% за въоръжаване и защита, ние се доближаваме, наваксваме изоставането - по този начин министър председателят отговори на апела на президента Радев за увеличение на разноските за защита.

Сигналът по проблема с частната болница " Мама и аз " в София ще бъде подаден на следващия ден - в първия работен ден. Очаква се отчет и от министерството на опазването на здравето.

" Имам висок почит към българските медици. Нямам никакво подозрение, че в болничното заведение в Плевен се извършват най-високите професионални стандарти. Нека да изчакаме да забележим какво ще излезе от сигналите ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР