Човек не може да заповядва на чувствата си, то е

...
Човек не може да заповядва на чувствата си, то е
Коментари Харесай

Какво да правиш, ако той е влюбен в друга?

Човек не може да заповядва на възприятията си, то е ясно. Друг е въпросът, че постоянно бъркаме въпросните усеща. Мислим си, че е обич, а то се оказва пристрастеност или отнемане. Мислим си, че сме единствено другари, само че в един миг се усещаме, че не е единствено това. Какво да правиш, в случай че този, в който си влюбена, е влюбен в друга? Или половинката ти е залитнал по друга? Единственият метод е да провокираш сантиментални страсти в него. Това има по какъв начин да се случи. Подготвили сме къси, само че доста ефикасни насоки.

Бъди добра

Ако злобееш против съперницата, по този начин единствено ще го провокираш да я пази. Което автоматизирано значи, че ще я почувства още по-близка. От друга страна мъжете в действителност правят оценка добротата на една жена. И най-малкото, това е верният метод, който ще те държи на равнище.

Насърчавай го

И то не толкоз в персонален проект. С каквото и да се занимава твоя обичан, много мъдро ще постъпиш, в случай че постоянно му правиш похвали за качествата и му помагаш. Поддържай положителния разговор, бъди негов другар! Нека самичък усети, че в действителност има потребност от теб.

Провокирай ревнивост

Понякога мъжете не осъзнават, че харесват обещано момиче, до момента в който не я видят с различен. Този миг е доста тъничък, тъй като не трябва прекомерно очевидно да му натрапваш в очите другия мъж. Най-добре е просто да загатнеш, че някой там дава благо и драго да прекарва време с теб.

Търси непосредственост

Далече от очите, надалеч от сърцето. Ако изчезваш за прекомерно дълги интервали от живота му, възможностите да провокираш усеща понижават. Естествено, не е казано, че би трябвало да се натрапваш всяка една секунда. Просто откри общи занимания, които да са мотив да прекарвате повече време дружно.

И най-силният коз – фамилиарност

Ако обстановката е такава, че мъжът, с който имаш връзка, изпитва усеща и към друга, би трябвало да заложиш на хубавите прекарвания в леглото допустимо най-бързо. За положително или за неприятно, с него най-лесно се влияе на господата. Или с други думи – развихри се малко в там. Нови пози, нови подиуми, нови играчки, повече орална любов… Ако станеш чудесна държанка, значи половината му сърце е твое!

И най-после, няма по какъв начин да не създадем едно конкретизиране – бори се за любовта си, само че в рамките на естественото! Хлъзнеш ли се по пътя на подлостта и наглите операции, рано или късно ще ти се върне.

 

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР