Човек, който може да си позволи да нарече българския народ

...
Човек, който може да си позволи да нарече българския народ
Коментари Харесай

Марешки към проф. Христов: Който нарича хората дебили, е стопроцентов дебил

Човек, който може да си разреши да назова българския народ дебилен, за нас е нищо повече от 100 процентен приключен дебил. Това съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки в декларация от името на партията, изчетена през днешния ден в Народното събрание.

" Българският народ е горделив народ. Има 2,2 млн. пенсионери със междинна пенсия 334 лева.-наши родители. Със сигурност единствено пенсионерите са повече от тези 20%, които се дефинират за естествени. Това ли са българските дебили? ", попита Марешки и добави, че би трябвало да отдадем респект на нашите родители.

Той попита още дали 1,3 млн. деца, които покоряват олимпиади са дебили. " Българските преподаватели в университети, в училища-това ли са българските дебили? Лекари и пациентите им, служители на реда, летци ли са българските дебили?, запита водачът на ВОЛЯ.

Той е безапелационен, че нито българските деца, нито преподавателите им, не може да оприличим като дебили.

„ По метода на изключването стигнахме до извода, че в България има единствено един дебил и това е той. Ще попитате кой. Той-всеки един човек, който може да си разреши да назова българския народ дебилен, за нас е нищо повече от 100 процентен приключен дебил. Неизбежна е оставката на Иво Христов “, счита Марешки. Според него след такива изявления в естествена страна подобен политик от дълго време щеше да е отвън политика. Надяваме се, че Българска социалистическа партия ще вземе вярното решение, прикани ръководителят на ВОЛЯ.

„ Морален акт на Иво Христов е да напусне Народното съжрание, само че вие може да се разграничите от него и да го изключите от ПГ. Ще сме на всяко съвещание, с цел да ви подсещаме за тези неща “, обърна се той към депутатите от Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР